webwinkel keurmerk

Subsidie warmtepomp

De ISDE-subsidie is een belangrijk instrument voor bedrijven die duurzame energie willen stimuleren. Dit geldt ook voor Waco-tech, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en installeren van warmtepompen. De ISDE-subsidie maakt het voor Waco-tech en haar klanten mogelijk om de overstap naar duurzame energie te maken en zo bij te dragen aan een beter milieu.

Een warmtepomp is een duurzaam alternatief voor de traditionele cv-ketel en kan worden gebruikt voor het verwarmen van een woning of bedrijfspand. Waco-tech biedt verschillende soorten warmtepompen aan, zoals de lucht-water warmtepomp en de grond-water warmtepomp. Deze warmtepompen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Door de hoge efficiëntie van de warmtepomp kan er namelijk flink worden bespaard op de energierekening.

Dankzij de ISDE-subsidie wordt het aanschaffen van een warmtepomp nog aantrekkelijker. De subsidie kan oplopen tot enkele duizenden euro’s, afhankelijk van het type warmtepomp en het vermogen. Waco-tech helpt haar klanten dan ook graag bij het aanvragen van de subsidie, zodat zij hier optimaal gebruik van kunnen maken.

Naast het leveren en installeren van warmtepompen biedt Waco-tech ook onderhoud en service aan. Op deze manier kan de klant altijd rekenen op een goed werkende warmtepomp en maximale besparingen op de energierekening. Door te kiezen voor duurzame energie met behulp van de ISDE-subsidie en Waco-tech als partner, draagt u bij aan een beter milieu en een duurzame toekomst.

Voorwaarden subsidie warmtepomp

  1. De warmtepomp (merk en type) staat in de Meldcodelijst warmtepompen van RVO.
  2. De warmtepomp is nieuw (dus niet tweedehands) en geïnstalleerd door een bedrijf (je hebt hem dus niet zelf aangesloten).
  3. De warmtepomp staat in een huis in Nederland waarvan je eigenaar bent en waarin je zelf woont (of gaat wonen). Het is geen nieuwbouwhuis: de omgevingsvergunning voor het huis is aangevraagd vóór 1 juli 2018.
  4. De factuur en het betaalbewijs staan op jouw naam. Je kan de subsidie dus pas aanvragen nadat je betaald hebt.
  5. Je vraagt de subsidie binnen 24 maanden na de installatiedatum aan.
  6. Laat je binnen 24 maanden ook een isolatiemaatregel uitvoeren? Dan kan je daarvoor het hogere bedrag van de isolatiesubsidie krijgen. Lees meer op Subsidie voor isolatie.
  7. Je kan de subsidie aanvragen op rvo.nl. Daar staat ook een handig stappenplan. Je hebt een DigiD nodig.
  8. Ga voor de officiële voorwaarden naar www.rvo.nl. Die voorwaarden zijn geldig.
De waardering van waco-tech.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 6 reviews.